follow ft86club on our blog, twitter or facebook.
FT86CLUB
Ft86Club
Delicious Tuning
Register Garage Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Toyota GR86, 86, FR-S and Subaru BRZ Forum & Owners Community - FT86CLUB > Off-Topic Discussions > Site Announcements / Questions / Issues


User Tag List
go_a_way1, MisterSheep, Sarlacc

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-22-2013, 01:37 AM   #1
DaJo
FT86Club Vancouver
 
DaJo's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Drives: BRZ Sport-Tech; Drove: MR-S, AE86
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,531
Thanks: 391
Thanked 1,177 Times in 633 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Exclamation "Edit Post" Has Nothing In It!

Hi, when I go to edit my posts, it does not show my original post at all! It just gives me an empty field...

Please fix this, I wanted to update my car journal and don't want to loose what I have already had in my first post.



Edit: Nvm, it seems like it didn't recognize the bulletpoint system and just decided not to show anything at all... w/e, I changed them to dashes instead.
__________________
1984 AE86 BT 20V 5MT 2007-2012
2000 MR-S 5MT
2010-2012

2013 BRZ Sport-Tech 6AT
Since '12 (OEM+ STI tS Build)
2015 Lexus IS250 AWD F-Sport 2 2015-2018
2018 Lexus NX300 F-Sport 3 Since '18

Last edited by DaJo; 01-09-2016 at 05:30 AM. Reason: Fixed my inability to type proper English from 2 years ago XD
DaJo is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DaJo For This Useful Post:
MisterSheep (01-08-2016)
Old 01-21-2014, 11:50 AM   #2
MannyO
Ninja Moderator
 
MannyO's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Drives: 2013 Subaru BRZ
Location: Lubec, ME
Posts: 900
Thanks: 1,130
Thanked 345 Times in 216 Posts
Mentioned: 55 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Garage
I'm running into this more and more lately. It's sporadic, but really frustrating. Hope it's just a glitch that can be easily fixed @Hachiroku @FT-MH
MannyO is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2014, 07:55 PM   #3
CSG Mike
 
CSG Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Drives: S2000 CR
Location: Orange County
Posts: 14,081
Thanks: 8,742
Thanked 13,723 Times in 6,594 Posts
Mentioned: 946 Post(s)
Tagged: 14 Thread(s)
I get this on some posts as well.

the 86CUP rules thread is one of them... but it started working again. I can't readily duplicate it.

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=52982
CSG Mike is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2014, 08:31 PM   #4
wheelhaus
 
wheelhaus's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Drives: 2013 BRZ, 2020 KTM Super Duke 1290R
Location: Denver
Posts: 1,758
Thanks: 691
Thanked 1,118 Times in 609 Posts
Mentioned: 48 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
I've also run into this a few times after clicking "Edit", it also happens when I "Go Advanced". I'm not sure if it's due to specific browsers or browser versions (I use 3-4 different machines throughout the week and can't remember which ones have been affected. I'm pretty sure I use Firefox on all of them.
wheelhaus is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2014, 01:06 PM   #5
mwjcyber
Senior Member
 
mwjcyber's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Drives: 13' Subaru BRZ Limited SWP 6MT
Location: Albuquerque, NM (5923 ft)
Posts: 465
Thanks: 515
Thanked 307 Times in 170 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by MannyO View Post
I'm running into this more and more lately. It's sporadic, but really frustrating. Hope it's just a glitch that can be easily fixed @Hachiroku @FT-MH
This is happening to me in the below thread. I've tested on two different computers using, IE, Firefox and Chrome, and on all when I click Edit or Advanced edit the content window is blank.

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=58382

Thank you
__________________
Build Thread: Breaking-Bad SWP Build
OFFICIAL NM.FT86CLUB Facebook Page
mwjcyber is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2014, 04:16 PM   #6
wparsons
Senior Member
 
wparsons's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Drives: 2013 Asphalt FR-S Manual
Location: Whitby, ON, Canada
Posts: 6,707
Thanks: 7,856
Thanked 3,343 Times in 2,130 Posts
Mentioned: 99 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Garage
This happened to me, turns out the cause was that I had clicked on a "multi quote" button (blue button with " on it). I had to find the thread where I had done it (the button turns red when you've clicked it) and click it again to fix it.

When it happened to me I couldn't edit or quote any posts.

You can probably fix it by just clearing your cookies (or at least the one for this site), but I didn't try that.
__________________
Light travels faster than sound, so people may appear to be bright until you hear them speak...
flickr
wparsons is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wparsons For This Useful Post:
strat61caster (01-11-2016)
Old 02-18-2014, 02:58 PM   #7
sklimo
Banned
 
Join Date: Nov 2012
Drives: 2013 Supercharged SSM BRZ Limited
Location: Sportsguy83 butt
Posts: 5,652
Thanks: 16,143
Thanked 12,901 Times in 5,671 Posts
Mentioned: 316 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
Garage
Same issue here
sklimo is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2014, 03:35 PM   #8
DaJo
FT86Club Vancouver
 
DaJo's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Drives: BRZ Sport-Tech; Drove: MR-S, AE86
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,531
Thanks: 391
Thanked 1,177 Times in 633 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
I found out my problem some time ago; but this problem may be affected by more than one cause... But try this:

I know vBulletin doesn't like special characters, try taking those out and it should work; if your problem was like mine.
__________________
1984 AE86 BT 20V 5MT 2007-2012
2000 MR-S 5MT
2010-2012

2013 BRZ Sport-Tech 6AT
Since '12 (OEM+ STI tS Build)
2015 Lexus IS250 AWD F-Sport 2 2015-2018
2018 Lexus NX300 F-Sport 3 Since '18
DaJo is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2014, 07:26 PM   #9
DaJo
FT86Club Vancouver
 
DaJo's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Drives: BRZ Sport-Tech; Drove: MR-S, AE86
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,531
Thanks: 391
Thanked 1,177 Times in 633 Posts
Mentioned: 16 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hm... It seems like I'm having the same problem once again... And this time it has nothing to do with special characters or bullet points.
__________________
1984 AE86 BT 20V 5MT 2007-2012
2000 MR-S 5MT
2010-2012

2013 BRZ Sport-Tech 6AT
Since '12 (OEM+ STI tS Build)
2015 Lexus IS250 AWD F-Sport 2 2015-2018
2018 Lexus NX300 F-Sport 3 Since '18
DaJo is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2016, 10:18 PM   #10
KR-S
Sporadic Member
 
KR-S's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Drives: 2016 Halo FR-S M/T
Location: Earth
Posts: 3,146
Thanks: 5,221
Thanked 3,552 Times in 1,746 Posts
Mentioned: 50 Post(s)
Tagged: 33 Thread(s)
To bring this back from the dead, and it is relevant:

I'm having a very similar issue where not only am I unable to edit any of my posts, but attempting to directly quote or multi-quote a member's posts results in an empty field.

Any idea as to what is going on? It's happened to me twice, and it seems to happen whenever it wants to.
__________________
Quote:
Originally Posted by klearfade View Post
Is that gel in your hair?!
Quote:
Originally Posted by HueyLooie View Post
Nah, homes. It's your dadda's hot goopey goop.
KR-S is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2016, 10:39 PM   #11
ichitaka05
Site Moderator
 
ichitaka05's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Drives: ichi 86 Project
Location: Middle of No where
Posts: 20,329
Thanks: 7,097
Thanked 18,043 Times in 7,923 Posts
Mentioned: 645 Post(s)
Tagged: 27 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by KR-S 86 View Post
To bring this back from the dead, and it is relevant:

I'm having a very similar issue where not only am I unable to edit any of my posts, but attempting to directly quote or multi-quote a member's posts results in an empty field.

Any idea as to what is going on? It's happened to me twice, and it seems to happen whenever it wants to.
Go back several pages on random thought posts. Iirc Sar's post might answer your question.

Keyword "might"
__________________
ichitaka05 is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ichitaka05 For This Useful Post:
KR-S (01-07-2016), Sarlacc (01-08-2016)
Old 01-08-2016, 02:23 AM   #12
Sarlacc
/dev/null
 
Sarlacc's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Drives: Uphill
Location: Metric North
Posts: 2,221
Thanks: 3,489
Thanked 2,925 Times in 1,419 Posts
Mentioned: 18 Post(s)
Tagged: 14 Thread(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by ichitaka05 View Post
Go back several pages on random thought posts. Iirc Sar's post might answer your question.

Keyword "might"
I've said it many times before in several threads, and I'll repeat myself in here since this seems dedicated to the problem.

Posts with "special" characters such as and can neither be edited nor quoted.

This is obviously an encoding problem, and should be an easy fix for the guys with the source code.
I have also stated that such problems were common before UTF-8 came along more than 20 years ago, but these days any web software should take any language and character in stride.
Sarlacc is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Sarlacc For This Useful Post:
ichitaka05 (01-08-2016), Tcoat (01-08-2016)
Old 01-08-2016, 10:37 AM   #13
Stang70Fastback
A.K.A. Starlord
 
Stang70Fastback's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Drives: 2015 Series.Blue
Location: Illinois
Posts: 1,824
Thanks: 839
Thanked 2,079 Times in 825 Posts
Mentioned: 30 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by Sarlacc View Post
I've said it many times before in several threads, and I'll repeat myself in here since this seems dedicated to the problem.

Posts with "special" characters such as and can neither be edited nor quoted.

This is obviously an encoding problem, and should be an easy fix for the guys with the source code.
I have also stated that such problems were common before UTF-8 came along more than 20 years ago, but these days any web software should take any language and character in stride.
I quoted him just fine!

EDIT: And then I edited the quoted post with the special characters to add this! Y'all just don't know how to computer.

EDITEDIT: FYI, I'm using Chrome version 47.0.2526.106m on Windows 7 64-bit.
Stang70Fastback is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Stang70Fastback For This Useful Post:
Sarlacc (01-08-2016)
Old 01-08-2016, 10:59 AM   #14
Tcoat
No I don't race or speed
 
Tcoat's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Drives: 2020 Hakone
Location: London, Ont
Posts: 66,836
Thanks: 59,183
Thanked 101,584 Times in 44,014 Posts
Mentioned: 2417 Post(s)
Tagged: 50 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by Stang70Fastback View Post
I quoted him just fine!

EDIT: And then I edited the quoted post with the special characters to add this! Y'all just don't know how to computer.

EDITEDIT: FYI, I'm using Chrome version 47.0.2526.106m on Windows 7 64-bit.
I am just going to blame my hardware for everything I can't do! Easier that way.


__________________
Racecar spelled backwards is Racecar, because Racecar.
Tcoat is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Tcoat For This Useful Post:
Sarlacc (01-08-2016), Stang70Fastback (01-08-2016)
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Needed opinions: Does debadging "Subaru" and "BRZ" cheapen the car? davidchoi Cosmetic Modification (Interior/Exterior/Lighting) 49 11-22-2014 10:17 PM
"Clicking" or "knocking" caused by rear seat pull down lever. husker741 Issues | Warranty | Recalls / TSB 6 11-27-2013 02:30 PM
"My Dealer told me {insert dumb idea}" (was "Toyota/Subary Partnership Cancelled?") levifig BRZ First-Gen (2012+) -- General Topics 48 08-09-2013 06:34 PM
No "Edit Signature" option switchlanez Site Announcements / Questions / Issues 4 05-03-2013 06:33 AM
Another "Got Mine" post. rapt BRZ First-Gen (2012+) -- General Topics 6 06-17-2012 06:42 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.

Garage vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.