follow ft86club on our blog, twitter or facebook.
FT86CLUB
Ft86Club
Delicious Tuning
Register Garage Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Scion FR-S Forum | Subaru BRZ Forum | Toyota 86 GT 86 Forum | AS1 Forum - FT86CLUB > Technical Topics > Software Tuning

Software Tuning Discuss all software tuning topics.


User Tag List

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-14-2019, 07:26 PM   #1
weederr33
Airborne at your service
 
weederr33's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Drives: '17 BRZ Series.Yellow
Location: Austin, Texas
Posts: 3,329
Thanks: 2,396
Thanked 1,818 Times in 1,092 Posts
Mentioned: 18 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Unable to Identify Rom Array Class

Hi,

While trying to load my new tune on ECUTek, I kept getting the message 'unable to identify rom array class'. I checked to make sure everything was plugged in but to no avail. Any tips what this is caused by? Thanks!
__________________
Series.Yellowbird - http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=122135

MS, CSCS, TSAC-F, CPT
weederr33 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2019, 07:34 PM   #2
steve99
Senior Member
 
steve99's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Drives: FT86
Location: Australia
Posts: 7,538
Thanks: 973
Thanked 4,668 Times in 2,792 Posts
Mentioned: 518 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by weederr33 View Post
Hi,

While trying to load my new tune on ECUTek, I kept getting the message 'unable to identify rom array class'. I checked to make sure everything was plugged in but to no avail. Any tips what this is caused by? Thanks!



Update your ecutek software and it will be fine.


The new tune likely has a later racerom revision like rr11.1 that your current ecutek software doesn't understand
steve99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to steve99 For This Useful Post:
weederr33 (12-14-2019)
Old 12-14-2019, 08:24 PM   #3
weederr33
Airborne at your service
 
weederr33's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Drives: '17 BRZ Series.Yellow
Location: Austin, Texas
Posts: 3,329
Thanks: 2,396
Thanked 1,818 Times in 1,092 Posts
Mentioned: 18 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quote:
Originally Posted by steve99 View Post
Update your ecutek software and it will be fine.


The new tune likely has a later racerom revision like rr11.1 that your current ecutek software doesn't understand
Did that and it worked. Thanks!
__________________
Series.Yellowbird - http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=122135

MS, CSCS, TSAC-F, CPT
weederr33 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OFT - Unable to read, ECU in recovery mode?? TURBObro10 Software Tuning 4 06-30-2016 01:09 AM
New OFT, unable to read ECU peaches Software Tuning 17 05-14-2016 03:46 AM
Unable to log with OFT FW v137; template file? FR-Slide Software Tuning 2 05-02-2016 08:26 AM
Unable to program TPMS if you have Ecuteck? EL7 Wheels | Tires | Spacers | Hub -- Sponsored by The Tire Rack 6 07-04-2013 04:20 PM
Unable to hold idle. CSG Mike Issues | Warranty | Recalls / TSB 22 05-20-2013 06:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Garage vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.